פרוייקט שינויי דיירים #1 -הגנים התלויים ביהוד

הדיירים בשנות ה- 50 לחייהם. הורים לילדים בוגרים וסבים לנכדים. בן הזקונים החייל מתגורר בבית.

הפרוייקט הוא פרוייקט שינויי דיירים. דירת 5 חדרים שהוסבה לדירת 4 חדרים לטובת הגדלת החלל הציבורי. החדר בוטל לטובת פינת אוכל המתארכת בקלות לארוח המשפחה המורחבת.

הקונספט שהנחה בתכנון הדירה היה הקפדה על פשטות ופונקציונאליות וחשוב היה לבעלת הדירה- קלות הניקיון והתחזוקה.על כן, נבחר גרניט פורצלן 80*80 בגמר לפטו. הלקוחות מברכים על הבחירה, שכן גימור האריח מאפשר שטיפה נוחה קלה ומהירה.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s