פרוייקט שיפוץ- בית פרטי בראשל"צ

זוג מראשון לציון, שיפר דיור לבית פרטי באזור מגוריו. הבית כבן 20 שנה, התאפיין באלגנטיות ואוריאנטליות שבאו לידי ביטוי בקשתות הרבות בבית,נישות קמורות, אח בנוי מאבן בסלון, עמודי מרפסות אוריאנטאלים וגרם מדרגות רחב במרכז הבית, שלו מעקה ברזל מעוטר ומסוגנן .

בני הזוג ולהן 3 בנות מתבגרות, היו בתחילת הדרך מהוססים ולא מגובשים לגבי הצרכים הפונקציונאלים והרצונות של בני הבית.

הוגשו מספר סקיצות, בסקיצה הראשונה הוגדרו כל חדרי הבנות כחדרי מאסטר (חדר עם מקלחת ושירותים צמודים). לאחר הכנת התקציב וחישוב העלויות, שונתה הגדרת הצרכים וניתנה העדפה לחדר רחצה משותף.

הסגנון שנבחר ושהתאים לסגנון הבית, הינו סגנון כפרי. לפיכך, הוכנסו אלמנטים שהשתלבו עם הסגנון.

בקומת הכניסה: מטבח כפרי צבוע בתנור בגווני אבן וירוק מרווה, גופי תאורה מזכוכית משולבת ברזל , חיפוי האח הבנוי בלבנים מפירוק והאלמנט מרכזי שעובר לאורך קומת הכניסה- תעלת מיזוג אובלית ממתכת הצבועה בגווני שמנת.

גרם מדרגות:חופה בלוחות בוצר אלון להשלמת האווירה הכפרית

ריצוף קומת מגורים: פרקט בכל החדרים ובמסדרון

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s