אם קפצתם לבקר בדף זה, אתם כנראה רכשתם דירה מקבלן…..
אז תחילה, ברכות, על רכישת הדירה החדשה…
בדף זה תכלו למצוא מידע מקדים שיעזור לכם להבין את התהליך אותו אתם הולכים לעבור בתקופה הקרובה .
ההתקשרות שלכם מול הקבלן מאפשרת לכם לבצע שינויים ממפרט המכר (נספח המפרט את הנתונים הטכניים של מפרט הסטנדרט של הקבלן…בדר"כ מסופח לחוזה הדירה שרכשתם). לשם כך, הקבלן דורש לקבל את השינויים בפורמט הנדסי שהוא יכול להעביר לתוכניות העבודה לבצוע בשטח ( תוכנת אוטקאד בדר"כ-קבצי DWG ).
אנחנו נכנסים לתהליך בשלב זה, השלב שבו אתם מבינים שאתם רוצים לשנות את החלוקה של הדירה ולהתאימה לצרכים שלכם, או שאתם לא רוצים במפרט הסטנדרט ואתם מעוניינים לבחור בחומרי גמר אחרים ולשם כך, מבקשים ליווי של מעצב פנים שיתאים את הדירה לצרכים הפונקציונאלים והאסתטים של המשפחה שלכם.
אנחנו בסטודיו קו, נלווה אתכם מרגע זה ואילך ונהווה את הקשר בינכם- הדיירים ולבין היזם והקבלן המבצע לאורכו של כל הפרויקט. אצלנו תכלו למצוא את כל התשובות לכל השאלות או הבעיות עימם אתם עלולים להיתקל במהלך הדרך.
חבילה בסיסית של שינויי דיירים:
החבילה הבסיסית מתאימה למי שמעוניין בשינויים מינוריים ממפרט הדירה ומעוניין בהפקת סט התוכניות לבצוע ע"י הקבלן.
הנפקת תכניות עיצוב לדירה לפי פרוגרמה שתבנה בשיתופכם. בקנ"מ 1:50 לביצוע עי קבלן הפרויקט
סט תוכניות הכולל:
- תכנית בניה
- תכנית אינסטלציה
- תכנית חשמל/תאורה
- תכנית תקרות ומיזוג אויר בתיאום עם יועץ הפרויקט
- פריסות חדרי רחצה
מלבד החבילה הבסיסית, תוכלו למצוא במסגרת שירותי הסטודיו, חבילות עיצוב וליוי אישי מורחבות שיאפשרו לכם לעצב את ביתכם בצורה מושלמת- בית שיספר את ספור המשפחה שלכם, בית שיענה על כל הצרכים והחלומות שלכם…בית שישקף את מי שאתם.
החבילה המורחבת:
חבילה שנותנת מענה מושלם לתכנון דירה שתענה על כל הצרכים והרצונות שלכם.
שלב א'- בחינת התחושות שדיירי הבית מעוניינים להרגיש בביתם. תרגום התחושות לאובייקטים בשפת העיצוב ובניית קונספט תכנוני מתאים לדירה.
שלב ב'-תכנון ראשוני:
בחינה של שלוש חלופות לתכנון וחלוקה מחדש (בהתאם לנתוני הדירה, הפרוגרמה המבוקשת, ולתקציב).מתוך החלופות תיבחר חלופה מועדפת שתפותח לתכנון מפורט.
שלב ג'-ליווי לאולומות תצוגה ובחירת חומרי גמר:
ליווי צמוד והכוונה במהלך הפרויקט. בהתנהלות מול הקבלן, אולמות תצוגה, ספקים ,ואנשי המקצוע השונים.
- ייעוץ וליווי בבחירת ריצופים, דקורים, וחיפוי קירות
- תכנון הנמכות תקרה וגופי תאורה.
- תכנון המטבח והכנת תכניות לספק המטבחים.
- תכנון מפורט של חדרי האמבטיה כולל בחירת אריחים, כלים סניטריים, אביזרים נלווים וכו'.
- בחירה והתאמת צבעים, וקירות נושא לחלל הבית.
הכנת סט תכניות מפורטות לקבלן לביצוע בקנ"מ 1:50.
הסט כולל:
- תכניות בניה-תכנית שינויים והעמדה של הרהוט.
- תכנית ריצוף.
- תכנית תקרות.
- תכנית תאורה (כללי) ונקודות חשמל.
- תכנית מיזוג אויר.
- פריסות חדרי רחצה.
- תכניות נגרות, כולל תכנון המטבח.
פיקוח עליון:
פיקוח עליון על ביצוע העבודה באתר הבניה. כולל הנחיית הקבלן ובעלי המקצוע. הביקורים באתר יהיו במועדים הקריטיים.
תוכניות למכרז/ביצוע:
הכנת כתב כמויות הכוללות תוכניות לתמחור ולביצוע לקבלן אחרי טופס 4 במידת הצורך.